Fast ejendom investere er min favorit vej at gå på Pension tidligt og trygt. Ifølge Anne Chernish, CFP®, er en nem tommelfingerregel at vurdere hvor meget penge du har brug for i de første år af pensionering og derefter finde ud af hvilket niveau af aktiver det ville tage for at generere denne indkomst årligt. Med andre ord, er en grov tommelfingerregel, at, før du går på Pension, du bør spare 25 til 30 gange din årlige udgifter.

Hvis du er omfattet af en høj fradragsberettigede sundhedsplan, kan du gemme for fremtidige behandlingsudgifter i en sundhed opsparingskonto (HSA). Som du måske have forudset, kunne går på Pension før alder 65 betydeligt øge din forventede sygesikringsudgifter. Ti år mere på jobbet giver dig mere tid til at spare penge; Det giver også renters rente mere tid til at arbejde.

Mennesker 65-74 tilbringe 37% mere end de 75 og ældre, ifølge den forbrugernes udgifter undersøgelse går på Pension ung, og du starter dem gratis-udgifter år tidligt. Selv investeret personlige pensioner (SIPPs) har ændret hvordan en anslået 1 million investorer gemmer for pensionering.

Problemet med disse typer af skøn er, at de er baseret på en forventede pensionsalder på 65. Så, hvad sker der hvis du går på Pension tidligt? Du kan ikke gå på Pension tidligt hvis du ikke har besparelserne for at støtte dig selv – det er så simpelt som at. Ved hjælp af “4 procent-reglen” — lidt kontroversielle tommelfingerregel bruges til at hjælpe dig med at bestemme det beløb, du hæver fra din pensionsopsparing hvert år uden at løbe tør – de kom op med deres magiske tal.

Et antal førtidspensionister interviewet af MarketWatch stole i det mindste til en vis grad på 4%-reglen”: I dit første år af pensionering, du trække 4% af din samlede besparelser; i hvert efterfølgende år trække du den samme dollar beløb, plus inflation.

Når tænker hvordan at gå på Pension før 55, er den første ting du skal bruge for at være sikker på at du har en uafhængig passende indtægtskilde, som du ikke kunne få adgang til din super eller alder Pension. Fortvivl ikke hvis ikke du visse hvad dine udgifter til eventuel Pension vil være. Det bedste du kan for nu, og så sørg for at opdatere og finjustere dine skøn som du komme tættere på din planlagte afrejsedato.

Kategorier: News

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *