Desværre, privatøkonomi ikke endnu er blevet en nødvendig emne i high school eller college, så du kan være temmelig clueless om, hvordan du administrerer dine penge, når du er ude i den virkelige verden for første gang. Tjen cash back på hvert online køb: Ebates er gratis at deltage og nem at bruge. Du kan tjene op til 10% cash back eller mere på hvert online køb. Cash er back rådighed fra forhandlere så forskellige som Amazon, JC Penney, Rite Aid, og endda Walmart og Kohls.

En endnu bedre idé er at automatisere så meget af den besparelse processen som muligt, så du ikke selv har den fristende penge til at begynde med. For eksempel tale med din arbejdsgiver om oprettelse af en automatisk indbetaling via din bank eller med en tredjedel-hold app på denne måde, kan du overføre en angives beløbet eller procentdelen af hver lønseddel til en kontrol eller opsparing konto uden at skulle gøre en ekstra indsats.

Vi skære ned på kød intensiv måltider som farsbrød, kyllingebryst og hamburgere. Tungere kød måltider gemmes til Shabbat og ferier og den lejlighedsvise grill, måltid ud eller behandle. I stedet når vi spiser kød i løbet af ugen, forsøger vi at sprede ud af kødet i en sauce, suppe eller gryderet-stil måltid.

Oprette et budget: budgettering er en fantastisk måde at se, hvor pengene går og holde ekstra udgifter til et minimum. Fancy Snacks, kaffe i caféen og spise ude er tre måder, hvor ekstra penge er ofte brugt som nemt kan begrænses ved at følge et budget tæt.

Alle elsker en god handel, men kun få er klar over at få den bedste pris er lige så ofte om, hvordan du handler som det er, hvor du handler. Læs billige Online Shopping og supermarkedet Shopping for at lære top teknikker, og Cashback Sites og Cashback kreditkort for at finesse dem og få maksimal værdi.

Som iværksætter, vil du opdage, at dit personlige kredit score følger dig ind i realm af din virksomhed. Mange små virksomheder långivere, kreditorer, leverandører, osv. vil se på din personlige kredit score til at bestemme hvorvidt eller ikke at arbejde sammen med dig.

Tøj-jeg køber på garagesalg & sending, men fandt jeg kunne finde helt nye tøj på outlet mall med kuponer kombineret med clearance et år før jeg har brug for dem og gemme dem i Rubbermaid containere i mit lager skab. Jeg er i stand til at købe Osh-Eriks og andre pænere mærker (du kan også få dem på forsendelsen!) og fordi jeg har 3 børn tøj varer og jeg kan passere det ned og derefter sælger til forsendelse efter, hvis der er nogen tilbage i det liv. Ærligt jeg nogle gange gør bare samt sendingen-jeg har tøj i placeringerne for børn med 3,99 klistermærker til langærmet, navnet mærke buksetrold t-shirts, som jeg ved, jeg sandsynligvis fået en ekstra 20% off på dem ovenpå eller tøj kontanter som Gymbucks at tilbringe senere o n. sætte dig selv på alle deres e-mail-lister, og du får masser af kuponer og anmeldelser af salg.

Der er en linje af tænke, at hvis du er i finansielle problemer, bør du give endnu mere generøst og den store mand ovenpå vil tage sig af dig. Afhængige af guddommelig indgriben til at løse dine gældsproblemer er dum. Hvis du allerede er i røde, vil den store fyr forstå du nødt til at aflede alle reservedele cent i grave dig selv ud af hullet.

Kategorier:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *