Kæmper for at få din personlige finanser i orden? Du er ikke alene. En GoBankingRates undersøgelse fandt, at 62% af amerikanerne har mindre end $1.000 i deres opsparingskonto. Oprette en opsparingskonto og har et lille beløb – $20,00, måske – planlagt automatisk kommer ud af din lønseddel først hver måned. I gang, vil du have vant til pengene er gået. Når det er sagt, jeg kunne nemt tage en tur til et andet land med bare en lønseddel eller to – snarere end spare og spare op til flere måneder.

Få sundt. Dit helbred vil direkte påvirke omkostningerne til livsforsikring. Sundere mennesker er tilbøjelige til at bruge mindre på faktiske healthcare, også. Og i nogle tilfælde at blive sundere kan reducere din sundhed forsikringspræmier. FK du penge minder en nødfond, medmindre det er specielt til folk med et job. Det er penge du har afsat til at holde dig oven vande, hvis du nogensinde mister dit job.

Storindkøb godbidder er en dårlig idé, medmindre du har utrolig viljestyrke, men hæfteklammer er sikker. Ingen gik nogensinde på et vaskeri pulver binge. Første-års studerende har en masse på deres sind, som de begynder college — klasse tidsplaner, dorm indretning, cafeteria mad — men de skal også holde styring af personlige finanser toppen af sind.

Sætte tidsbegrænsning på den. Hvis du er en første timer, holde dine udgifter ban kort men ikke for kort. En god tidsramme at udvikle gode udgifter vaner er omkring 21 dage. Når du har vænnet sig til at leve på dit budget, skal du åbne op flere penge for at spare mod forskellige mål.

Gem din indtægt og skat restitutioner. Hver gang du modtager en uventet, sådan et arbejde bonus, arv, lagt konkurrence gevinster eller tilbagebetaling af skat, en del i din opsparingskonto. Den nederste linje: opmærksomhed på hver konto renter vil hjælpe dig med at afbetale gæld og administrere din personlige økonomi smart.

Kære Joshua, det er altid en fornøjelse at læse dine artikler. Både dine løsninger og din tilgang til livet er simpelt og beroligende. Det er godt at blive mindet om gode vaner. Nogle virksomheder tilbyder rabatter til bilister, der kører mindre end det gennemsnitlige antal miles om året. Lav kilometertal rabatter kan også gælde for førere, som bil pulje til at arbejde.

Få at vide én af alle baristaer, fordi mange gange de give min søster og jeg gasdetektion og opkræve os grande pris! Du kan prøve vores liste over 16 virksomheder giver væk $1,810.25 disse virksomheder ønsker du at prøve dem ud og vil betale dig for at gøre dette. Nogle af dem er lettere end andre, men tjekke lige det ud.

F.eks hvis du husker forude, dit barn vil en fødselsdagsfest i to uger, det giver dig tid til at finde et stykke legetøj, der er til salg, eller regift en ubrugt. Drage fordel af rabatter. Mange købmandsforretninger (især store kæder) give ud kuponer og rabatter ved check-out counter. Lad ikke disse gå til spilde!

At have og hæve en baby er allerede stressende nok som det er; ingen grund til at tilføje på presset ved at strække din finanser ud over deres grænse. Ingen kan lide at få gebyrer. Selvfølgelig som jeg nævnte, kan at deltage i en kreditforening redde dig fra en masse gebyrer. Men der er altid en chance for, at du bliver ramt med en form for gebyr på et tidspunkt.

Kategorier:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *